OLEJEK KOPER

Cena: 36,30 zł 36.30
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Olejek koper

Foeniculum vulgare

Pochodzenie: Niemcy

Otrzymywany poprzez destylację z parą wodną nasion.

Działanie: przeciwbólowe, wykrztuśne, łagodny afrodyzjak.

Skład INCI: Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl